Leuke koffie!

WIJ ZIJN DOL OP KOFFIE! Geen overleg, brainstorm of stylingsessie zonder!En daarom een blogje over leuke koffietentjes. Omdat we er zo blij van worden. En ze zijn allemaal niet “om de hoek” misschien maar de inspiratie is er niet minder om.

 

Sao Paulo, Brazilië.
Uit de taxi stappen en dan verrast worden door een superleuk winkeltje wat tegelijk ook een koffietentje is… Yay! En de combi is perfect want er worden de meest prachtige koffietafelboeken verkocht èn cappuccino met lekkers.
En boven kom je in een restaurantje waar je hip en heerlijk kunt eten. Eigenlijk hoef je niet meer weg….

SaoPaulo

 
Arhus, Denemarken.
Superhip en trendy zijn ze daar in Scandinavië. En dan ook op allerlei gebied: kleding, winkels, huizen, horeca zaken, etc. Overal is over nagedacht en tot in de puntjes kloppend. Enorm blij worden wij er van!
Net zo blij werden we ook van dit koffie/ juicebar zaakje. Simpel en stoer. En de koffie was ook nog lekker.

Arhus
Heerenveen, Nederland.
Voor ons gelukkig dichtbij en dat is fijn want je wil hier elke dag wel koffiedrinken. Fijne sfeer, hip interieur. Of je liever gewoon aan een tafeltje zit of wegkruipt in een hangstoel, je vind zeker een goed plekje. En op de kaart vind je alleen maar dingen waar je blij van wordt, alles wordt zo vers, puur en biologisch als mogelijk gemaakt.

Heerenveen

 

Heb jij een favo koffietentje? Deel het met ons! Altijd leuk om weer eens ergens anders terecht te komen.

Tot de volgende!

ondertekening

, , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie