Trends 2017

Ieder seizoen zijn er verschillende interieur trends te spotten. Sommige blijven wat langer en worden groots opgepikt en andere weer minder. Wij hebben er een drietal voor je uitgezocht die wij toch spannend, inspirerend en opvallend vinden.

Trend 1: botanische sfeer

Bij deze trend is het vooral groen wat de klok slaat! Veel (tropische)planten , behang met tropische print of kussens met print. Hangpotten, manden etc etc . Het mag en kan allemaal! Is dit iets voor jou?

Processed with MOLDIV

Trend 2: donkere kleur op de wanden

Het liefs vergrijsde blauw-, groentinten of een stemmig grijs. Gecombineerd met strakke meubelen en een tintje retro of industrieel geeft dit toch een prachtige sfeer. Voeg wel iets toe met een warme tint om de juiste balans te krijgen. De foto’s laten dit prachtig zien.

Processed with MOLDIV

Trend 3: oude meesters

Helemaal hot en happening zijn de replica’s van de oude meesters verweken in je interieur! Juist prachtig wanneer gecombineerd met strak en eigentijds. Posters, canvas, behang, er zijn oude meesters in allerhande vormen en manieren te verkrijgen. Kies je voor de bloemen of het melkmeisje? Hieronder laten we de verschillende toepassingen en afbeeldingen zien. Welke spreekt jou aan?

Processed with MOLDIV

Uiteraard willen we graag weten wat jij van deze trends vindt! Laat t ons weten!!

 

No comments yet.

Geef een reactie