Portfolio

boom

 

Een overzicht van projecten die wij de afgelopen tijd gedaan hebben. Wij hebben hier met veel plezier aan gewerkt en kijken uit naar de volgende makeover!

 

woonkamer en keuken makeover

Bij deze woning wilden de bewoners graag een verfrissing/ update van de woonkamer en keuken. De sfeer die er aanwezig was miste eenheid, rust en licht. Verder hadden de bewoners een wensenlijstje met nog aan te schaffen meubelen en verwerking van meer hout en natuurlijke materialen in het interieur.
Door de wanden in een lichte tint te verven ( dezelfde als de keuken heeft) instaat er een rustige en frisse basis. Aansluitende tips zijn geweest: hout op verschillende plekken doorvoeren bijv. in het bureau, houten plank in de keuken, tafeltjes woonkamer en de vakken in de keuken vullen met hout. Een karpet in de woonkamer geeft een afgekadert geheel van het zitgedeelte. Reorganisatie van decoratie zodat hier ook meer rust en eenheid in ontstaat . Overige tips over bijv de bank , eettafel, vloer en lampen zijn doelen die de bewoners in de toekomst in fasen kunnen realiseren.

 

 

kantoorruimte get/Milk Copenhagen

Het kantoor, dat eerst een garage was, heeft meerdere functies. Het fungeert als showroom, ontvangstruimte en werkplek. Met deze verschillende functies is rekening gehouden: hangplek voor de kleding, zitplek voor meerdere mensen, buro om aan te werken en opbergruimte voor de nodige spullen.

De aankleding is in een stoere en Scandinavische stijl en is budgetvriendelijk opgezet: barndoor wit geverfd, strak opbergmeubel, buro gemaakt van een boomstam , eames stoelen aan gevuld met krukjes . De kleding hangt aan steigerbuizen. Stevig en stoer. De basis bestaat uit gestuukte wanden en op de vloer liggen whitewash osb platen ( platen van geperst hout).
Door veel wit te gebruiken komen juist de kleding en het buro erg tot zijn recht.
De verlichting bestaat uit inbouwspots, opbouwspots in wit en één draad hanglamp in zwart. Deze laatste lamp is weer een eyecatcher.
Het geheel oogt clean, stoer en warm.

 

 

 

praktijk Fysio en Manuele therapie Rein Peens

De verhuizing van de praktijk was de aanleiding om ons in te schakelen voor een makeover. Alles moest verbouwd worden en dat gaf ons carte blanche. De insteek was een frisse uitstraling maar zeker niet kil.

Hiermee zijn we  aan de slag gegaan en hebben voor een witte basis gekozen maar wel met een warme touch door gebruik van hout. Dat komt met name terug in de wachtkamer en bij het bureau. Boven het stoere houten bureau een lamp als eyecatcher. Het gedeelte waar de massagetafel staat is vooral praktisch en ruim. Maar wel met een in het oog springende stoel, handig en funky. Makeover geslaagd!

http://www.mtheerenveen.nl